NEPREKIDNO USAVRŠAVANJE KOTLOVA ZA CENTRALNO GREJANJE

Kompanija DEFRO osnovana je 2000. godine, iako su njeni počeci još iz 70-ih godina prošlog veka. U početku se kompanija bavila pružanjem usluga zavarivanja. Vremenom se delatnost proširila na izvođenje radova, proizvodnju mešalica i kotlova centralnog grejanja.

Bitan period za kompaniju je 1993 kada je nastala robna marka DEFRO.

U priodu između 2000-2004 radi se na usavršavanju i postavljaju se temelji proizvodnje sa neprekidnim inovacijama na polju tehnike grejanja.

Danas DEFRO ima moderni kompjuterizovani proizvodni pogon na 15000m2 sa stalnim obnavljanjem savremenih automatskih mašina vrhunskih proizvođača TRUMPH, BYSTRONIC, SALVAGNINI, SAFAN DARLEY.

Veliki razvojni i dizajnerski tim sa vrhunsko opremljenom laboratorijom.

Prihvatamo teške zadatke. Oni donose veći uspeh na kraju.

Potvrde uloženog truda.

Da uloženi trud nije prošao nezapaženo pokazuju nagrade koje je kompanija DEFRO dobila do sada kao i izveštaji nezavisnih institucija o radu i poziciji na tržištu.

Najveći u Poljskoj

za kotlove na čvrsto gorivo

No.1

U konkurenciji proizvođača kotlova na čvrsto gorivo fabrika DEFRO je svojim sveobuhvatnim delovanjem prepoznata je kao vodeća u Poljskoj.

Prestižne nagrade

Potvrđuju uloženi trud

Nagrade

Za dosadašnji rad u struci i zalaganje u širem aspektu delovanja fabrika DEFRO je dobila brojne nagrade prestižnih institucija na koje je posebno ponosna.

Vrhunska klasa

U korak sa normama

Vrhunska klasa

U vremenu kada je važno razvojem odgovoriti na potrebu zdravog okruženja fabrika DEFRO neprekidno ide u korak sa ekološkim normama.